SCHRIJF U GRATIS IN EN KRIJG EEN GRATIS PROEFLES

CORE-FIT

CORE-FIT 

Een workout die zich specifiek richt op je mid-sectie. 

Alle spieren in dit gebied zullen tijdens de oefeningen in les worden aangepakt, inclusief je buik-, rug- en bekkenspieren. Een training van een half uur die je naast je reguliere workout kunt doen.

Veel mensen hebben tegenwoordig een kantoorbaan, wat betekent dat je minimaal negen uur op een dag zittend doorbrengt. Langdurig zitten zal de spieren in je mid-sectie verzwakken. Deze spieren zijn niet alleen belangrijk voor een strak en mooi lichaam, maar werken ook als stabilisator. Met een sterke core verbetert je houding, zal je minder last hebben van pijnklachten in de onderrug en zal je merken dat je meer kracht hebt bij dagelijkse activiteiten.

De core bestaat uit 29 spieren die als het ware het corset van je lichaam zijn.

Het zijn deze spieren die je helpen bij je dagelijkse taken zoals het optillen van je kind, het sjouwen van zware spullen, lopen, zitten, draaien en eigenlijk elke beweging die je kunt voorstellen. Een ander groot voordeel van een goed getrainde core is dat je er slank uitziet en je krachtig voelt. Wil jij je romp stabieler en sterker maken? Dan is Core Training echt iets voor jou!

LESSEN

DUO-FIT

TWEE MAANDEN

16 LESSEN

DRIE MAANDEN

24 LESSEN

ZES MAANDEN

48 LESSEN

Fit2B Personal Training

Escudo 1C

8305 BM Emmeloord


Tel: 06 57550881

E-mail: fit2b.personaltraining@gmail.com

Dagelijks open

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag van 08:00 tot 12:00

zondag gesloten

Bezoek Fit2B ook op: